Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewond meisje naar Rotterdam

Toegevoegd: 03-02-2012, 11.40 uur
Door: Roland de Jong
SINT PHILIPSLAND - Het slachtoffer van het ernstige ongeluk gisteravond in Sint Philipsland is een 13-jarig meisje uit de gemeente Tholen. Zij is inmiddels naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

Het meisje werd even voor 19.00 uur aangereden. Een 26-jarige automobilist uit de gemeente Tholen reed met zijn auto over de Zeelandweg West (N257) gaande in de richting van Sint Philipsland toen hij plotseling een klap hoorde en de voorruit van zijn auto werd verbrijzeld.


Hij dacht dat hij een dier had geraakt, maar toen hij uitstapte zag hij een meisje liggen. Hij belde gelijk de hulpdiensten. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen voor medische bijstand. Het slachtoffer liep door het ongeval onder meer letsel op aan haar hoofd en beide benen. Ze is overgebracht naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam.

Naar de exacte toedracht van het ongeval is een onderzoek ingesteld.

Zie ook:
- Ernstig ongeluk Sint Philipsland (02-02-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Annemieke Boer (19-12-2014 om 15:10)
Kan iemand mij toevallig een berichtje sturen met de achternaam van dit meisje. Mijn zoon heeft met haar op de afdeling gelegen en ik wil graag in contact komen. Mailen naar [email protected]
Jolanda v k (6-2-2012 om 09:42)
Heel veel sterkte toegewenst voor D, famillie en vrienden. Ook wil ik de automobilist heel veel sterkte toewensen. Ik hoop dat D, er weer bovenop komt.
Alfred (4-2-2012 om 08:20)
Heel veel sterkte voor het slachtoffertje uit tholen, heb ongeveer het zelfde meegemaakt op dd 26 september 2011 ben ik van mijn fiets gereden en ben overgebracht per traumahelikopter naar Rotterdam met hersenletsel, heel veel sterkte ook voor de familie.
Cookie-instellingen beheren