Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt 51km per uur te hard

Toegevoegd: 03-02-2012, 11.44 uur
Door: Roland de Jong
KAPELLE - Donderdagmiddag heeft de politie tijdens een snelheidscontrole op de Spaanweg bij Kapelle het rijbewijs ingenomen van een 47-jarige Brabantse automobilist.


Hij reed met een snelheid van 111 kilometer per uur over de Spaanweg waar echter 60 kilometer per uur is toegestaan en waar op dat moment fietsers en bromfietsers reden. De bestuurder werd aan de kant gezet waarna zijn rijbewijs werd ingevorderd.

De Spaanweg is een sluiproute vanaf de 's Gravenpolderseweg naar de Vierwegen. Hier wordt volgens de politie vaak te hard gereden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Silverado (4-2-2012 om 17:15)
Best zuur als je net 1 km boven de snelheid zat waarop je rijbewijs wordt ingenomen...
Ed (3-2-2012 om 18:58)
Mooi op deze weg rij ik dagelijks en deze hard rijder is zeer zeker niet de enige. rij met de brommer of de fiets en dan rijden ze de vouwen uit je broek reflectie jas heeft even geholpen nu krijg je alleen nog groot licht in je b.kes..en voor de hardrijder ik had je auto inbeslaggenomen
Bas Knaap (3-2-2012 om 15:43)
@Loes Zoals de tekst vermeld, een brabantse automobilist. Zoals een goede zeeuwsche agent behoord te zijn was ook deze diender een goede gastheer naar de tourist toe en heeft hij slechts het rijbewijs ingevorderd. Hiermee is de Brabander al aangewezen op een terug reis met de Trans Brabant Express.
Loes (3-2-2012 om 12:27)
Waarom de auto niet on beslag genomen? moet er weer een iets gebeuren.
Cookie-instellingen beheren