Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote schade bij woningbrand

Toegevoegd: 04-02-2012, 03.40 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Een korte maar felle brand heeft vannacht grote schade toegebracht aan een woning aan de Nieuwediepstraat in Terneuzen.

De brand werd rond 01.30 uur ontdekt. Aanvankelijk werd door de melder het adres Achter de kerk opgegeven, maar dit werd vrij snel zelf door de melder gewijzigd in Nieuwediepstraat. De brandweer rukte uit met twee tankautospuiten, het snel interventieteam van brandweer Terneuzen, en een hoogwerker. Ook de politie en de ambulancedienst waren ter plaatse. Die laatste hoefde niet in actie te komen; niemand raakte gewond.


De brand woedde in de keuken van de woning. De rook verspreidde zich echter snel en uiteindelijk heeft de gehele woning schade opgelopen. Bij de naverkenning door de brandweer bleek dat ook een naastliggende woning rookschade had opgelopen. Rond 01.50 uur werd het sein brand meester gegeven. Daarna is nog een tijdje nageblust.

Een medewerker van de Stichting Salvage gaat de verdere afhandeling van de schade op zich nemen. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jedidja (4-2-2012 om 11:38)
Gelukkig is de bewoner wakker geworden!! door een brandmelder misschien? toch goede uitvinding....
Anoniem (4-2-2012 om 09:30)
Dit was op 25 december ook het geval! Maar toen niet zo groot! En dat in dezelfde woning.
Cookie-instellingen beheren