Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
50 files van totaal 223 km

Dronken automobilist is rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 04-02-2012, 11.32 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Op de Schoolweg in Terneuzen is zaterdag rond 03.15 uur een 45-jarige automobilist uit die plaats betrapt op rijden onder invloed van alcohol.


De man is meegenomen naar het politiebureau voor de ademanalyse. Daaruit bleek dat hij ruim 3,3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd. Zijn rijbewijs moest hij ter plaatse inleveren.

Met een proces-verbaal op zak mocht hij even later het bureau weer verlaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (6-2-2012 om 13:41)
@marleen ik weet niet uit welk land je zelf komt maar ga anders eerst ff fatsoenlijk Nederlands leren typen voordat je klaarstaat met je vooroordelen. Goed werk om zo iemand van de weg te halen trouwens
Mooi (4-2-2012 om 19:00)
Mooi, weer eentje minder op de weg. goed werk!!
Marleen (4-2-2012 om 13:07)
Word pool zonder rijbewijs dan sturen ze je met auto en al weer heen da noem ik nou bezopen iemmandm et drank op gewoon rijbewijs afpakken pool of nl maar wle gelijk en niet een nl wel en zon pool niet zoals deze week schande zo gaat nl met zijn burgers om
Cookie-instellingen beheren