Weerbericht:
Vooral in de kustgebieden veel zon, elders af en toe zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Weer bermbrand Oude Zeedijk Goes

Toegevoegd: 05-02-2012, 12.41 uur
De brandweer heeft het vuur geblust.
De brandweer heeft het vuur geblust.
© Foto: Erik Schwartz
Door: Brandweer Goes
GOES - Vrijdagmiddag woedde wederom een bermbrand aan de Oude Zeedijk aan de rand van de wijk Goes-Noord. Donderdag rukte de de Goese brandweer ook al uit om op die locatie een bermbrand te blussen.

Door de straffe wind breidde het vuur zich vrijdagmiddag nog wat meer uit zodat over een afstand van ruim 150 meter het gras op de dijk in brand stond. Om 13.20 uur werd de dagdienstploeg van de post Oranjeweg opgeroepen. Deze ploeg bestaat uit beroepsmedewerkers die op kantooruren op de Goese hoofdpost werken.

Met twee stralen hoge druk werd het vuur snel geblust. Bij terugkomst op de kazerne werd aldaar de watertank van het voertuig weer gevuld en rond half drie stond de TS 19-4739 weer uitrukgereed op de kazerne.

Zie ook:
- Bermbrand Oude Zeedijk (03-02-2012)

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750