Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man vast in raam, wietkwekerij ontdekt

Toegevoegd: 05-02-2012, 15.02 uur
Door: Roland de Jong
KLOOSTERZANDE - De politie heeft zondag rond 03.00 uur uur bij toeval een hennepkwekerij ontdekt in een woning aan de Alexanderstraat in Kloosterzande.


De 40-jarige bewoner kwam na een avondje stappen samen met zijn vrouw thuis en zij bemerkten dat zij geen sleutel bij zich hadden. De man besloot daarom via een dakraampje de woning binnen te gaan. Toen hij zich door het raampje naar binnen wilde laten zakken kwam hij vast te zitten en de vrouw belde de politie om hulp.

Nadat de man uit zijn benarde positie was bevrijd, ontdekten de politieambtenaren op de zolder een in werking zijnde hennepkwekerij, bestaande uit 70 hennepplanten. De kwekerij werd ontmanteld en vernietigd.

De bewoner heeft ter plaatse een verklaring afgelegd en zal zich later moeten verantwoorden bij de rechter.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dorpbewoonster (6-2-2012 om 11:53)
Eigen schuld, dikke bult.
K (5-2-2012 om 17:18)
Hoe dom kun je zijn, wel mooi dat hij zichzelf op deze manier aangaf bij de politie, die niet bang hoefde te zijn dat hij er vandoor ging hij zat immers toch al vast...
Jan (5-2-2012 om 15:49)
Afijn dan heeft hij toch een poosje kunnen genieten van zijn plantage.
Souburg (5-2-2012 om 15:29)
Volgende keer familie of vrienden bellen. dan had je je plantjes lekker kunnen houden ;)
Cookie-instellingen beheren