Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man voorlopig vast na scheldpartij

Toegevoegd: 05-02-2012, 19.14 uur
Door: Roland de Jong
RENESSE - Op de Hogezoom in Renesse is zondag rond 03.00 uur een 35-jarige man zonder vast woon- of verblijfplaats aangehouden.

De man, die onder invloed van alcohol verkeerde, riep een scheldwoord naar enkele agenten, waarna hij staande werd gehouden. Bij de staandehouding heeft hij één van de agenten woordelijk bedreigd, geduwd en zich verzet. Hierna kon hij uiteindelijk worden aangehouden.


De 36-jarige man bleek nog een vonnis van 110 dagen en boetes ter waarde van duizenden euro's open te hebben staan. Hij is naar Torentijd gebracht en in verzekering gesteld.is


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dima (6-2-2012 om 15:41)
Ben het helemaal met @M1 eens !! Laat ze maar energie opwekken bijvoorbeeld door op een rollerbank met aangesloten dynamo's te fietsen , er zijn meerdere mogelijkheden te verzinnen. Zo kunnen deze mislukten toch iets goeds voor de maatschappij en ook voor zich zelf gaan betekenen !! Een gat in de markt nietwaar>?!
M1 (6-2-2012 om 11:02)
Werkkampen zou een prima oplossing zijn voor dit soort veelplegers. En niet gelijk aan oorlogskampen denken, maar gewoon kampen (gevangenis) met beperkte vrijheid waar ze in goede omstandigeheden moeten werken. Laat ze maar wat goeds doen voor de maatschappij.
Frans (6-2-2012 om 10:48)
@Jaap waar slaat dat nou weer op, de huidige regering heeft dat softe beleid niet verzonnen.
Jaap (5-2-2012 om 20:48)
Telkens man zonder woon of verblijf plaats worden aangehouden hebben nog boetes uitstaan gaan naar toren tijd en dan. nog meer boetes die ze niet kunnen betalen. het word alleen maar erger en meer met zo een regering we wachten wel af
Cookie-instellingen beheren