Weerbericht:
Veel buien, in de kustgebieden mogelijk met onweer en veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel schade bij brand Brouwershaven

Toegevoegd: 05-02-2012, 19.23 uur
Door: Roland de Jong
BROUWERSHAVEN - Een brand heeft vanmiddag in Brouwershaven voor flink wat schade gezorgd. Eén persoon ademde rook in. Hij werd ter plekke behandeld.

De brand aan de Drilhoek brak rond 16.40 uur uit en begon als schoorsteenbrand. Even voor vijf uur werd opgeschaald naar middelbrand omdat de brand zich uit leek te breiden op de bovenverdieping. Ook kwam er rook vanonder het dak.

 


Brandweerploegen uit Brouwershaven en Scharendijke bestreden de brand. Deze was rond 17.35 uur onder controle. De brandweer heeft een deel van de schoorsteen moeten verwijderen om het vuur goed te kunnen doven. De brand zorgde voor flinke schade aan het dak. Ook in de woning zelf was veel schade.

Een bewoner ademde rook in. Voor hem werden een ambulance en een wagen van de huisartsenpost opgeroepen. Het slachtoffer werd ter plekke behandeld en hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht.

Het gebruikte bluswater zorgde voor extra gladheid. De gemeente Schouwen-Duiveland werd daarom ingeschakeld om extra te strooien.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Brandweerman (6-2-2012 om 09:32)
Ik kan het niet begrijpen dat je zeker met zulke weersomstandigheden geen hoogwerker ter plaatse vraagt. eigen veiligheid is zeer belangrijk volgens mij!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren