Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
25 files van totaal 81 km

Gewonde bij overval in Goes

Toegevoegd: 06-02-2012, 19.01 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een overval op het bedrijf Lukasse Dakbedekkingen op de Albert Plesmanweg in Goes is vanavond iemand gewond geraakt.


De overval vond rond 17.45 uur plaats. De eigenaar en een werknemer werden volgens de politie door twee mannen overvallen. De daders waren gewapend en droegen bivakmutsen.

Binnen vond een schermutseling plaats tussen de eigenaar en de overvallers, waarna de overvallers zijn gevlucht. De eigenaar liep een hoofdwond op en hij is naar het ziekenhuis gebracht. Er werd voor hem een ambulance opgeroepen.

Over een eventuele buit is nog niets bekend. De politie is nog bezig met onderzoek.

Zie ook:
- Dossier overvallen in Zeeland


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjoerd (8-2-2012 om 18:13)
Gewoon zielige personen die dit hebben gedaan!
Marco (6-2-2012 om 23:54)
Wel eng, dat je eerst poosje bespied wordt, dit is over nagedacht, niet zo van "kom we pakken die ouwe even" al zijn die er wel. Dit is een bedrijfje. Het zou je maar gebeuren. Wat als je nu ook in de gaten wordt gehouden net zo lang tot je keer alleen thuis bent. Lijkt wel een film.
R (6-2-2012 om 23:08)
Bah, weer een overval. Word je toch gewoon bang om na 5-en nog alleen aan het werk te zijn. Sterkte voor de betrokkenen. Maar wat steel je nou bij een dakbedekkingenbedrijf? Niet dat je een bank wel moet overvallen natuurlijk, maar dat ligt wel wat meer voor de hand. Hoop dat de daders gepakt worden
Laurens (6-2-2012 om 21:59)
Het zal je maar gebeuren. Aanpakken dat tuig! sterkte aan de betrokkenen.
Annemieke (6-2-2012 om 21:10)
Wat een laffe daad!!Eng idee ook zeg dat je na een dag werken dit te wachten staat.Heel veel sterkte voor de mensen die er toch weer de schrik van hun leven hebben gehad.Het word steeds gekker dat je dit nu hier in zeeland keer op keer hoort.Bah
De harde werker (6-2-2012 om 20:40)
Sterkte voor die moedige baas, en de werknemer! hopelijk pakken ze dat tuig snel op...
Cookie-instellingen beheren