Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig, in het noorden ook droog. Morgen veel wind
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Gewonde bij overval in Goes

Toegevoegd: 06-02-2012, 19.01 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een overval op het bedrijf Lukasse Dakbedekkingen op de Albert Plesmanweg in Goes is vanavond iemand gewond geraakt.


De overval vond rond 17.45 uur plaats. De eigenaar en een werknemer werden volgens de politie door twee mannen overvallen. De daders waren gewapend en droegen bivakmutsen.

Binnen vond een schermutseling plaats tussen de eigenaar en de overvallers, waarna de overvallers zijn gevlucht. De eigenaar liep een hoofdwond op en hij is naar het ziekenhuis gebracht. Er werd voor hem een ambulance opgeroepen.

Over een eventuele buit is nog niets bekend. De politie is nog bezig met onderzoek.

Zie ook:
- Dossier overvallen in Zeeland


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwind (6-2-2012 om 20:11)
Ik zet elke dag mijn wekker om naar mijn werk te gaan! Gewoon eerlijk verdienen! Zouden zulke hufters ook moeten doen!
Blaas meulmeester (6-2-2012 om 20:02)
Weer een overval in goes! Ze moeten met hun poten van je spullen afblijven. complimenten voor dapper verweer van eigenaar en medewerker lukasse.
Ineke (6-2-2012 om 19:44)
Verbijstering door deze overval op dit bedrijf. waar zijn de normen en waarden voor elkaar gebleven,!!! hopelijk worden deze lui opgepakt,en flink gestraft. en de eigenaar van deze zaak heel veel beterschap, en sterkte toegewenst, !!!
Cookie-instellingen beheren