Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 19 km

Politie zoekt naar vermiste meisjes

Toegevoegd: 07-02-2012, 14.02 uur
Door: Manfred Berrevoets
SINT PHILIPSLAND - In en om Sint Philipsland is in de nacht van maandag op dinsdag gezocht naar twee vermiste meisjes van twaalf jaar.

Ze werden sinds maandagavond negen uur vermist. De meisjes waren 's avonds rond negen uur voor het laatst gezien. De politie en de familie van de meisjes zetten direct een zoekactie op touw. Bij de zoektocht naar hen werden ook een politiehelikopter en een politiehond ingezet.


Rond half vier kwamen de meisjes zelf weer naar huis. Waarom de meisjes zo lang van huis wegbleven, is niet duidelijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (9-2-2012 om 17:21)
Iederreen is jong geweest en ging wel eens stiekem naar een cafe of discotheek toch? maar deze waren wel heel erg jong, laat ze de kosten van de zoektocht betalen en eens flink gestraft worden door de ouders dan leren ze het hopelijk wel
Zeeuwse mevrouw (8-2-2012 om 21:00)
Voor straf die meiden eens een paar weekjes alleen in de tuin laten spelen! Je moet toch kunnen klokkijken op deze leeftijd dan weet je heus wel dat je dan al thuis had moeten zijn. Goed gesprek mee de politie zou ook wel eens helpen misschien, straf tegen weglopen.
Cra1 (8-2-2012 om 11:23)
@wendy, Het ligt niet altijd aan de ouders, denk aan dat jongetje dat net onder het ijs vandaan is gehaald, die moest maar 100 meter lopen en is verdwenen, toevallig ken ik deze ouders en deze zijn erg lief, dus pas p met wat je zegt
D. (8-2-2012 om 09:45)
Wat moeten die meisjes midden in de nacht op straat lopen doen? Ik begrijp dat ze misschien willen schaatsen of sleeen met dit weer, maar als ouder ga je dan toch mee? Tenminste, dat zou ik doen.
Sander (8-2-2012 om 09:05)
@ Johanna nee jij bent niet ouderwets ik word nu zelf 19 maar ik vind dat die kinderen van tegenwoordig veels te veel mogen, ik ben zelf nooit zo opgevoed, ik mocht savonds niet naar buiten hoor, ze mogen tegenwoordig op hun 12e/13e al uitgaan ?!?!?!
Zeeuwse inwoner (7-2-2012 om 22:51)
@ An .Als jou kinderen kwijt zijn,wil je ook dat ze gevonden worden.En kom niet af met dat doen mijn kinderen niet.Want je ben er niet altijd bij.
Cookie-instellingen beheren