Weerbericht:
Wolkenvelden, hier en daar ook zon.
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 18 km

Medewerker opvang opgepakt om ontucht

Toegevoegd: 07-02-2012, 22.23 uur - Update: 07-02-2012, 23.35 uur
Foto 1 van 4

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T (8-2-2012 om 21:15)
Klopt, eerst afwachten wat er uit het onderzoek komt. Als het zo is zou dat verschrikkelijk zijn en kan een dader niet genoeg gestraft worden als er een kind bij betrokken is.. En aan Marja , dat is de meest belachelijke opmerking die ik gelezen heb.
Monique (8-2-2012 om 20:58)
Een broer, een kennis of zelfs haar vader. Een kind van die leeftijd praat alles na wat je het voorhoudt.
Monique (8-2-2012 om 20:55)
Wat is er gebeurd, is er überhaupt iets gebeurd? Ik hoop dat de zaak snel rond is. Ik kan moeilijk met deze onzekerheid leven. Vooralsnog heb ik het met hem te doen. Gelukkig meerdere met mij. Als er indd iets gebeurd zou zijn, kan dit mogelijk ook een andere man in haar omgeving hebben gedaan.
Monique (8-2-2012 om 20:50)
Als hulpverlener en in dit geval leider van een kindercentra bouw je een vertrouwensrelatie op. Het begeleiden van kinderen bij bv naar het toilet gaan is een deel van zijn taken pakket. Een intieme aangelegenheid, voor hen in deze branche, een routine klus.
Anoniem (8-2-2012 om 20:33)
Het lijkt wel een heksenjacht uit vervlogen tijden. Een medewerker van KOW beschuldigd, de media als vliegen, maar wat als deze man onschuldig blijkt. Mensen oordeel niet te snel , er zal een zaak van komen met de hoop op een goede en eerlijke verdediging , dat tot de schuld of onschuld is bewezen .
Engeltje (8-2-2012 om 20:00)
Ik ben het met de meeste mensen eens je bent pas schuldig als dit is bewezen en mensen wees voorzichtig bij ons op school is ook zoiets gebeurt leerkracht onschuldig maar zit wel overspannen thuis omdat ouders anders denken en hem kapot willen maken triest vind ik dit
Cookie-instellingen beheren