Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig, in het noorden ook droog. Morgen veel wind
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Onderzoek na vondst dode Terneuzen

Toegevoegd: 09-02-2012, 17.29 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De technische recherche heeft vanmiddag in Terneuzen onderzoek gedaan na de vondst van een stoffelijk overschot.

Vandaag werd in een woning aan de Bachlaan een persoon aangetroffen. Hij/zij was al overleden. Om de exacte doodsoorzaak vast te kunnen stellen, werd ter plekke enige tijd onderzoek gedaan.


Drie rechercheurs gingen gehuld in witte pakken het huis binnen. De Terneuzense brandweer kwam rond 15.45 uur ter plekke om hen van perslucht te voorzien. Het onderzoek ter plekke kon rond 17.00 uur worden afgerond. Vooralsnog lijkt er geen sprake te zijn van een misdrijf.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rudy vermeulen (11-2-2012 om 16:33)
Mijn god Ed...........diep,diep triest...sterkte aan de familie...
Sandra (10-2-2012 om 08:40)
Dit was vorige week ook gebeurd in Arnemuiden. Hiervan heeft niets in de krant gestaan. Misschien omdat het "maar" een Pool was?
Ajbkinds (9-2-2012 om 20:04)
Jammer dat iemand het leven niet meer ziet zitten zeker daar ik weet dat edward nog een heel mooi leven had kunnen hebben mijn medeleven gaat uit naar zijn twee kinderen en zijn moeder veel sterkte voor de familie
Ronald Vink (9-2-2012 om 18:43)
Ik ben geschokt, zo jong. Veel sterkte gewenst voor alle nabestaande.
Fam. van velsen (9-2-2012 om 18:15)
Ik wens de familie en kinderen heel veel sterkte toe.
Cookie-instellingen beheren