Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
52 files van totaal 206 km

Politie pakt twee overvallers op

Toegevoegd: 09-02-2012, 22.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - De politie Zeeland heeft vandaag twee mannen aangehouden die verdacht worden van de overval op de eigenaar en een werknemer van Lukasse Dakbedekkingen aan de Albert Plesmanweg in Goes.

Een politieman in burger zag vanmiddag een van de verdachten in Goes. Hij wist dat de man voor deze overval werd gezocht en alarmeerde zijn collega's. De verdachte, een 29-jarige man uit de gemeente Goes werd om 13.45 uur op de Fruitlaan aangehouden. De man is een ex-werknemer van Lukasse Dakbedekkingen. Hij is na verhoor overgebracht en ingesloten in Torentijd.


Om 18.30 uur is de tweede verdachte, een eveneens 29-jarige man in zijn woning in Goes aangehouden. Ook deze man is voor verhoor naar het politiecellencomplex in Middelburg overgebracht. Op dit moment is nog niets over het motief te zeggen. Wel denkt de politie dat met de aanhouding van deze twee mannen weer een overval is opgelost.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Levenslang (10-2-2012 om 10:20)
Gelukkig zijn deze mannen opgepakt. Wat een lef heb je en wat laf ben je als je je oude werkgever gaat overvallen. Stel dat hij vrij komt, is het voor de de baas van Lukasse ook niet meer lekker slapen, dus sowieso een gebiedsverbod voor gemeente Goes! Knap werk politie, mag gezegd worden!
Ik (10-2-2012 om 08:53)
Super hulde aan de politie
SlowRider (10-2-2012 om 08:39)
Hoe stom kan je zijn om je ex-baas te overvallen. Dat valt gelukkig helemaal niet op...
Nick (10-2-2012 om 06:50)
Ik zou de (zeeuwse) Politie wel eens een gigantische pluim willen geven ,voor het voortreffelijke speurwerk van de laatste tijd. -straatroof Goes -overval sigarenvrouwtje -explosie cassion Rithem -overval Luccasse -etc. GENIAAL!!! PAK ZE ALLEMAAL
Ariaan (9-2-2012 om 23:08)
Bravo voor de Politiemensen;en als ze werkelijk de daders zijn hoop ik dat ze een lange gevangenisstraf krijgen ,maar dan een in gevangenis en niet in een zgn strafhotel met alles erop en aan!!
Johan (9-2-2012 om 23:05)
Ik word steeds vrolijker van dit soort berichten dat er nog maar vele overvallers achter de grendels komen, de politie is goed bezig ! pakken die gasten
Cookie-instellingen beheren