Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte ontucht vrijgelaten

Toegevoegd: 10-02-2012, 16.27 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De 24-jarige man die werd verdacht van ontucht met een 3-jarig meisje op kinderopvang Tuimelaar in Vlissingen is weer op vrije voeten.

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft besloten de verdachte van in vrijheid te stellen. Volgens het OM heeft het onderzoek dat is ingesteld naar aanleiding van de aangifte van de ouders niet geleid tot verdere onderbouwing van de verdenking.


In de afgelopen dagen zijn er geen nieuwe aangiften tegen de man gedaan. Er is daarom volgens het OM onvoldoende reden om hem langer vast te houden. Het onderzoek wordt de komende weken voortgezet.

Alle betrokken ouders en verzorgers zijn op de hoogte gesteld middels een brief van de gemeente. Voor vragen kunnen zij, met uitzondering van zondag 12 februari, terecht bij het informatienummer van de GGD, telefoonnummer 0113-249 480.

Zie ook:
- Medewerker opvang opgepakt om ontucht (07-02-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Monique (13-2-2012 om 09:20)
Ik lees op verschillende sites dat 'bijna' iedereen met het lot van de jongeman is begaan. Ik ook! Daarom wil ik jullie oproepen voor hem te staan wanneer dit nodig is. De man is geruïneerd. Hij zou eerherstel moeten eisen en een flinke schadevergoeding. En dit alles flink uitgemeten in de media!
Wim (10-2-2012 om 20:13)
Inderdaad Rina helemaalvolledig met je eens.Hoop dat alsdus blijkt dat er een valse beschuldiging is gedaan door aangever hij een zeer behoorlijke financiële vergoeding zal moeten betalen
Openneer Annie (10-2-2012 om 20:06)
De 24-jarige man die werd verdacht van ontucht is weer op vrije voeten.Het hele circus heeft in top snelheid gedraaid, zeker door de media,word dat straks ook gedaan om zijn eer te herstellen? Dat dan voor de buitenwereld, voor de man in kwestie zullen gevoel en verstand aangetast blijven.
Foppe (10-2-2012 om 18:30)
Deze ouders hebben iemand kapot gemaakt even nadenken voordat je iemand beschuldigd, dit kan niemand meer goed praten ik vind dat de ouders aangeklaagt moeten worden voor laster en een schade vergoeding moeten betalen aan de gedupeerde want dit zal hem altijd achtervolgen bij elke sollicitatie
Anoniem (10-2-2012 om 18:07)
Gelukkig is de jongen vrijgelaten.Zijn reputatie is flink geschaad. Heel triest.Persoonlijk weet ik bijna zeker dat hij het niet gedaan heeft. Er is zoveel controle bij ons, je bent nooit alleen met een kindje. Ik zou ook heel graag eens met die ouders praten.Maar dat zal helaas niet mogen.Jammer
Jeroen (10-2-2012 om 16:52)
En terecht naar mijn mening, hoe kun je nou een verklaring afnemen van een 3 jarig kind, laat heren en dames Politie Zeeland het eerst maar fijn uitzoeken.
Cookie-instellingen beheren