Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer Terneuzen duikt onder ijs

Toegevoegd: 12-02-2012, 00.01 uur
De brandweeroefening aan de Kanaalkade in Axel.
De brandweeroefening aan de Kanaalkade in Axel.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster & Manfred Berrevoets
AXEL - Ook de Terneuzense brandweerduikers hebben dankbaar gebruik gemaakt van de aanhoudende kou waardoor op veel waters inmiddels wel een aantal centimeters ijs ligt. 


Met een kettingzaag werd zaterdagochtend een gat in het ijs gemaakt aan de Kleine Kreek nabij de Kanaalkade in Axel. Om beurten gingen de brandweerduikers daarna met hun uitrusting onder het ijs.
 
Diverse brandweerkorpsen hebben afgelopen week ook al geoefend met brandweerduikers onder het ijs. Vorig weekend trapte de brandweer in Tholen het spits af. Dinsdag werd er door de Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg geoefend bij Arnemuiden. Ook de bandweerduikers in Goes hebben dit weekend een ijsduik genomen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren