Weerbericht:
Zacht en droog najaarsweer, overdag veel zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Huishoudens zonder stroom na brand

Toegevoegd: 12-02-2012, 00.12 uur
De brand in de laagspanningsruimte in Terneuzen.
De brand in de laagspanningsruimte in Terneuzen.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - Ruim 200 huishoudens in de wijk Othene in Terneuzen zitten door brand voor nog onbekende tijd zonder stroom. 

Omstreeks 19:00 uur werd door bewoners van de straat de Steenarend een doffe knal gehoord en viel de stroom uit. Onderzoek wees uit dat er brand was ontstaan in een laagspanningsruimte wat in eerste instantie gepaard ging met een flinke rookontwikkeling.


De brandweer werd daarom ook ingeschakeld maar kon eenmaal ter plaatse niet veel doen. Medewerkers van de DELTA die ter plaatse zijn gekomen hebben geconstateerd dat de interne bedrading van een transformator zijn doorgebrand.

Een kraan zal ter plaatse moeten komen om het dak van de ruimte op te tillen. Daarna kan bekeken worden wat er door de brand allemaal is beschadigd. Afhankelijk van de ontstane schade horen de 200 huishoudens vannacht of morgen(ochtend) weer stroom te hebben.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren