Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongevallen door gladheid

Toegevoegd: 12-02-2012, 17.49 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Het verkeer in Zeeland moet de hele zondagavond en nacht rekening houden met gladheid. Plaatselijk is er ijzel en kunnen natte weggedeeltes opvriezen. De gladheid zorgde zondagmiddag al voor een paar kleine ongevallen. 

Door motregen en lichte sneeuwval zal de situatie de komende uren niet verbeteren. Pas in de loop van morgen komt de temperatuur ruim boven nul. Volgens de politie hebben er zondagmiddag door de gladheid enkele ongevallen plaats gevonden. Rond 16.15 uur raakte een bestuurder op de A58 ter hoogte van Oost-Souburg de controle over zijn voertuig kwijt. De auto kwam in een greppel langs de snelweg tot stilstand. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.


Rond 16.30 uur raakte er op de Tractaatweg bij Terneuzen ook een auto van de weg. Ook hier raakte niemand gewond. Om 16.50 uur botsten op de kruising van de Prelaatweg met de Koekoeksweg bij Aagtekerke twee personenauto's op elkaar. Hiervan is niet bekend of er iemand gewond is geraakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henri (13-2-2012 om 00:09)
Ongevallen is weer de schuld van het weer !! Door de gladheid, natuurlijk ! Wanneer zegt men nu eens, door verkeerd rijgedrag of verkeerde inschatting of door niet anticiperend rijden, of gewoon domme fouten, niet het weer de schuld geven steeds !!!
Cookie-instellingen beheren