Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 37 km

Vrachtwagen van de weg op A58

Toegevoegd: 13-02-2012, 05.54 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLE - Op de A58 ter hoogte van Kapelle is maandagmorgen een vrachtwagen van de weg geraakt.

Het eenzijdige ongeval vond rond 03.30 uur plaats ter hoogte van de afslag Kapelle. De vrachtwagen raakte door de gladheid in de slip, draaide om zijn as en kwam in de berm tot stilstand. Het ongeval vond boven op het viaduct plaats.


Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen heeft de vrachtwagen uit de berm los getrokken en weer op de weg gezet. De chauffeur kon, nadat hij zijn vrachtwagen had gekeerd, zijn weg vervolgen. De vrachtwagen raakte slechts licht beschadigd.

Tijdens de bergingswerkzaamheden was de A58 afgesloten. Het verkeer kon via de afslag worden omgeleid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Blij dat ik glij (14-2-2012 om 17:58)
180 graden rond je as in een glij partij....dat noem ik nog eens een chauffeur,netjes de boel langs de kant en het materiaal heel gehouden...RESPECT..maar niet nog eens denk ik..
Mar (13-2-2012 om 19:56)
@K Zal de chauffuer ook wel hebben geweten, maar dit soort dingen overkomt je, of je nou wil of niet !! Blij dat hij zijn weg overstoord kon vervolgen.
Dima (13-2-2012 om 15:01)
OEF...dat is goed afgelopen !
K (13-2-2012 om 10:01)
Die chaffeur zal even goed geschrokken zijn, viaducten,bruggen kunnen glad zijn bij deze temperaturen, hoort hij te weten. gelukkig liep het goed af.
Cookie-instellingen beheren