Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Winkeldief betrapt in Renesse

Toegevoegd: 13-02-2012, 13.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
RENESSE - Een 69-jarige vrouw uit de gemeente Schouwen-Duiveland is op maandagmorgen aangehouden in de C1000 in Renesse, omdat zij goederen had gestolen in die winkel.

De vrouw had drie flessen rode wijn in een tas gedaan en rekende deze vervolgens niet af toen zij wèl andere boodschappen betaalde bij de kassa. De vrouw is aangehouden en overgedragen aan de Zeeuwse politie.


Ze is overgebracht naar het politiebureau en heeft daar een verklaring afgelegd. Met een proces-verbaal op zak is zij vervolgens weer naar huis gestuurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zomaar (15-2-2012 om 13:04)
Jammer dat omwille van haar leeftijd mensen het proberen goed te praten, vergeten.. oke dat kan gebeuren op die leeftijd maar diefstal is diefstal. En misschien geeft ze wel geholpen met de opbouw van Nederland maar geeft dat je vrijbrief om het ook weer af te breken?
Jeanette (14-2-2012 om 14:11)
@ Mieke, helemaal mee eens, maar ja, de nederlanders zelf hebben hiervoor gestemd en willen het dus zo. jammer, maar dat noemt men collateral damage , een financieele afschrijving. tja, de rijken willen door dus er moeten wat menselijke offers gemaakt voor de grote geldgod die aanbeden wordt.
Ilse27 (14-2-2012 om 10:59)
Bijzonder dat hier mensen zijn die het al goed gaan praten omdat het een oudere is, zal wel arm zijn, etc. Vergeten uit de tas te halen kan, maar ook oudere mensen kunnen gehaaide dieven zijn, dieven gaan niet met "pensioen" op hun 65ste. Laat de rechter hier maar uitspraak over doen.
Mooi aanbod maar.... (14-2-2012 om 08:37)
LJ ,je doet een mooi aanbod, maar vermeld wel je adres,want nu bent je net als nederland,beloven en niets doen.........;-)))
M1 (14-2-2012 om 08:36)
@fout dus Dus als je geen geld hebt mag je stelen? Volgens mij kun je je dan beter bij de voedselbank melden, of wat extra gaan werken. In plaats van een winkelier te bestelen.
Mieke (13-2-2012 om 22:47)
Onze oudjes hebben gewoon niets meer te bestden in deze tijd, idd vergeten we dat het onze oudjes zijn die alles voor ons hebben opgebouwd Weet dat er in onze eigen landje ook nog genoeg armoede is maar al dat geld naar griekenland is dat geen diefstal van onze belastingscenten ?
Cookie-instellingen beheren