Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeluk scootmobiel Middelburg

Toegevoegd: 13-02-2012, 16.37 uur
De gewonde is met een ambulance afgevoerd.
De gewonde is met een ambulance afgevoerd.
© Foto: Justin Masius
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is vanmiddag een vrouw gewond geraakt bij een ongeluk met haar scootmobiel.

De vrouw kwam rond 15.45 uur ten val bij de kruising Banckerstraat - Banckertplein - Koudekerkseweg - Langevieleweg - Poelendaeleweg. De brandweer werd opgeroepen omdat werd gemeld dat er sprake was van een beknelling. Dat bleek niet het geval.


De vrouw is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kel (15-2-2012 om 11:38)
Wat zit men toch te zeuren over het kruispunt. Het is een kwestie van goed opletten en de verkeersregels hanteren. Heb nog nooit problemen gehad op dit kruispunt, en juist zonder verkeerslichten vindt ik het een hele verbetering, zeker voor wat betreft de doorstroming. Sterke aan de dame gewenst.
Tata (15-2-2012 om 09:13)
Ach stelletje aanstellers... kruispunt is er alleen maar op vooruit gegaan! Er staat trouwens dat ze is gevallen!!!!!!!!!
Pippa (14-2-2012 om 14:46)
Een zeer gevaarlijk kruispunt geworden ,terug met de stoplichten!
Jedidja (13-2-2012 om 18:53)
Je ziet al aan het verhaal dat daar veel te veel straten bij elkaar komen... t is geen kruispunt, maar een 5 stratenpunt! sterkte en beterschap voor de mevrouw.
Peter (13-2-2012 om 18:43)
Hoevelen zullen er nog volgen ?? Gemeente alsjeblieft DOE WAT AAN DIE LEVENSGEVAARLIJKE KRUISING !!!
Souburgse (13-2-2012 om 18:31)
@ Hekje...... Als je het bericht goed leest is deze Mw. gevallen met haar scootmobiel ten val.... Dus heeft niets met stoplichten te maken.. maar waarschijnlijk met het nemen van een bocht ofzo... in elk geval hoop ik dat het letsel meevalt en wens deze Dame een spoedig herstel...
Cookie-instellingen beheren