Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ruim 600 hennepplanten Stavenisse

Toegevoegd: 14-02-2012, 17.32 uur
Door: Roland de Jong
STAVENISSE - De politie heeft dinsdagmorgen in een woning aan de Wilhelminastraat in Stavenisse een hennepkwekerij aangetroffen van in totaal 609 hennepplanten.

Bij binnenkomst in de woning troffen agenten vier personen aan die bezig waren met het knippen van henneptoppen. Dit viertal bestond uit een man en drie vrouwen afkomstig uit Rotterdam en omgeving. Zij werden ter plaatse aangehouden. Even later kwam ook nog een 42-jarige man uit de gemeente Tholen ter plaatse. Ook hij is aangehouden.


Op de zolderverdieping werden in totaal drie kweekruimten aangetroffen met in totaal 609 hennepplanten. Eén kweekruimte met alleen lege potten zonder hennepplanten, een kweekruimte met 225 oogstrijpe hennepplanten en een kweekruimte met 384 hennepstekken.

De kwekerijen werden ontmanteld door personeel van de Gemeente Tholen. Door de Delta werd vastgesteld dat de stroom voor de hennepkwekerijen op illegale wijze werd afgetapt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (16-2-2012 om 18:29)
Haha, de schade wordt verhaald, ja natuurlijk. Iets met een kale kip.
Kim (16-2-2012 om 07:41)
Jammer dat ze stroom jatten. Daar mogen ze zwaar voor straffen. En das dan het enige wat ze in mijn ogen hebben misdaan.
Pjotter (15-2-2012 om 17:57)
@ Frans, klopt alleen jij draait daar voor op. Tuurlijk niet, delta doet aangifte en de schade wordt wel verhaald op de dader. Ook zal er bestuursdwang opgelegd worden door de gemeente zodat alle ruimkosten verhaald gaan worden op de dader.
Frans (15-2-2012 om 09:58)
En nu? Beslaglegging om de gejatte stroom terug te betalen? Of moeten wij daar weer voor opdraaien?
Cookie-instellingen beheren