Weerbericht:
Wisselvallig. Vrijdag later op de dag veel wind langs de zuidwestkust
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek gewonde Terneuzen

Toegevoegd: 15-02-2012, 01.09 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De technische recherche is een onderzoek gedaan nadat dinsdagavond in Terneuzen iemand gewond was geraakt.

Volgens politiewoordvoerster Esther Boot raakte rond 21.35 uur in de Larixstraat een jongen gewond. Dat zou zijn gebeurd tijdens een ruzie met vrienden. Boot kon vannacht nog niet zeggen hoe hij precies gewond is geraakt en wat de aard van zijn letsel is.


Volgens Boot leken de verwondingen van de jongen ernstig, maar bleek na onderzoek dat hij 'slechts' lichtgewond was. Voor hem werd wel een ambulance opgeroepen. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Het is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd. De jongen raakte gewond in een hoekwoning in de straat. Deze is door de technische recherche onderzocht. Onder meer in een slaapkamer op de bovenverdieping is onderzoek gedaan.

Voor zover bekend zijn er geen aanhoudingen verricht. De politie denkt pas op zijn vroegst woensdagochtend meer informatie te kunnen verschaffen over de zaak.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750