Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie bij inval ROG Vlissingen

Toegevoegd: 15-02-2012, 15.56 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de Kasteelstraat in Vlissingen is woensdagochtend een 52-jarige man aangehouden bij een inval door de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG).

Volgens de politie was uit informatie naar voren gekomen dat de man een vuurwapen in zijn woning had. De ROG heeft rond 11.00 uur een inval in de woning gedaan en er werd inderdaad een wapen aangetroffen.


De 52-jarige man is aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
PopieJopie (17-2-2012 om 23:12)
@ @ Jaja,je snapt het zelf nie meer denk ik.Heel de politie wereld is geflipt.In Amsteram word je tegenwoordig al opgepakt als je in het bij zijn van smerissen al "pannekoek! " roept.Zo'n team kost ons belastingbetalers ook klauwe vol geld.Als ze nog is moeten,zal ik wel ff aanbellen,i have no fear!
@moet dat nou? (16-2-2012 om 16:13)
Jij snapt het systeem nog niet helemaal denk ik. blijf lekker in die enorme luchtbel leven en reageer niet op dit soort artikelen.
Moet dat nou? (15-2-2012 om 22:59)
Er zit een bel op de deur,en als die het niet doet dan klopt u even 's ochtends om 7:30u,er was dan vast wel iemand tuis,houd u wapen gereed je weet het nooit he,wat voor opleiding krijgt die smeris dan?Nee hoor van die stoere manne oproepe die ons belastingbetalers klauwen geld kosten,Wat een fout!
Cookie-instellingen beheren