Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Tractor betrokken bij botsing Axel

Toegevoegd: 15-02-2012, 16.24 uur
De tractor kantelde door de botsing. De tractor kantelde door de botsing.
De tractor kantelde door de botsing.
© Foto: J. Gijs
Door: Roland de Jong
AXEL - Bij een aanrijding op de Zuidsingel (N686) in Axel is vanmiddag materiële schade ontstaan.

Rond 13.20 uur deed zich een kop-staartbotsing voor tussen een tractor met oplegger en een personenauto. Er werd een ambulance opgeroepen, maar volgens de politie raakte er bij de botsing niemand gewond.


De oorzaak van het ongeluk is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Freddy (16-2-2012 om 21:48)
En voor diegenen die het nog niet door hebben,: de combi staat op kenteken, en dus mag er geen 16jarige op, mag hij harder dan 25 rijden, en wordt hij om de zoveel tijd gekeurd.... Dus niets op aan te merken, als een vrachtwagen zo glijpartijtje heeft gaan jullie toch ook niet zeuren?
ArnoS (16-2-2012 om 18:32)
Op de foto te zien is die man die erbij staat misschien wel de bestuurder en die lijkt mij geen 16 meer te zijn. Deze combinatie is luchtgeremd net zoals een vrachtwagen. En vergeet niet dat een vrachtwagen 85 kan rijden en dit schat ik in op hooguit 60.
Zo vaak (16-2-2012 om 10:09)
Het gebeurt zo vaak. daarom moet men ook niet jongetjes van 16 met zo een gevaarte laten rijden. ze mogen net een 50cc brommertje, maar ook zo een enorm ding. iedere leek die een beetje nadenkt snapt dat dat gewoon niet klopt. tijd voor betere, veiligere, eerlijkere regelgeving dus.
Trukkert (16-2-2012 om 09:20)
Ben benieuwd of heeel de combinatie geremd is of alleen de trekker vaak hebben trekkers geen luchtrem voor de oplegger geremd te krijgen en moet de trekker alles afremmen
Vervoer eigen goed (16-2-2012 om 09:10)
Deze ongelukkige oplegger met landbouw trekker is niet zo oneerlijk als het lijkt.Deze loonwerker/vlasser vervoerd landbouw producten waarschijnlijk z'n eigen goed zoals vlas rollen. Groeten..
Dustin (16-2-2012 om 08:49)
@Theo dit is een standaard oplegger waarbij achter de tractor een dolly hangt die zorgt voor de "extra" as.
Cookie-instellingen beheren