Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Tractor betrokken bij botsing Axel

Toegevoegd: 15-02-2012, 16.24 uur
De tractor kantelde door de botsing. De tractor kantelde door de botsing.
De tractor kantelde door de botsing.
© Foto: J. Gijs
Door: Roland de Jong
AXEL - Bij een aanrijding op de Zuidsingel (N686) in Axel is vanmiddag materiële schade ontstaan.

Rond 13.20 uur deed zich een kop-staartbotsing voor tussen een tractor met oplegger en een personenauto. Er werd een ambulance opgeroepen, maar volgens de politie raakte er bij de botsing niemand gewond.


De oorzaak van het ongeluk is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chris (15-2-2012 om 20:55)
Dat is ook werk voor een vrachtwagen en niet voor een tractor, sterkte voor de chauffeur
Max laadvermogen (15-2-2012 om 20:34)
Theo, dit is gewoon een huistuin en keuken landbouwtrekker, met een doodnormale oplegger die dmv een dolly (as met trekboom/dissel, die onder de voorzijde vd opl wordt geplaatst) door de trekker wordt voortgetrokken, niks bijzonders of mega aan hoor.
Stefan (15-2-2012 om 20:28)
Een 3 asser + stuur-dolly :S mensen hebben altijd wel iets, ze rijden langsaam bij geladenvrachten en optrekken duurt het wat langer, dat wil niet zeggen dat ze ook zo stil, trekkers hebben we nodig, fruit in de hand,groente in het land, geef elkaar de ruimte en wees allert op de weg! stop16 jarige!
Inwoner (15-2-2012 om 19:59)
En dit soort voertuigen mag bestuurd worden mensen zonder rijbewijs,en geen rij ervaring.Dus er zullen nog veel ongevallen volgen want er wordt volop oneigelijk gebruikt van gemaakt . Ze zijn goedkoper want ze mogen ook nog op rode gasolie rijden. En geen kenteken dus ze zijn niet te achter halen
Michel (15-2-2012 om 19:41)
Heb hem zien liggen, voor een oplegger hebben ze vrachtwagens uitgevonden. die kunnen wel het gewicht aangeremd krijgen en zijn er voor gemaakt. en het is oneerlijke concurrentie.
HdM (15-2-2012 om 19:32)
@Theo, zo mega is dit niet hoor. een 'gewone' oplegger met een stuuras eronder. zo zie je ze wel meer maar dan zonder landbouwtrekker ervoor maar een truck(trekker) eronder. Op zich is zo'n combi geen probleem; die ontstaan vaak door snelheid, slecht zicht, verkeerde inschatting bij beide partijen
Cookie-instellingen beheren