Weerbericht:
Van tijd tot tijd (mot)regen en vrij veel wind. Maandag buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Tractor betrokken bij botsing Axel

Toegevoegd: 15-02-2012, 16.24 uur
De tractor kantelde door de botsing. De tractor kantelde door de botsing.
De tractor kantelde door de botsing.
© Foto: J. Gijs
Door: Roland de Jong
AXEL - Bij een aanrijding op de Zuidsingel (N686) in Axel is vanmiddag materiële schade ontstaan.

Rond 13.20 uur deed zich een kop-staartbotsing voor tussen een tractor met oplegger en een personenauto. Er werd een ambulance opgeroepen, maar volgens de politie raakte er bij de botsing niemand gewond.

De oorzaak van het ongeluk is niet bekend.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Romeo (17-2-2012 om 12:27)
Op de tweede plaats remde de combinatie te laat voor een voertuig dat stond te wachten voor de rotonde.het was dus een inschattingsfout van de chauffeur.Zo nu zijn jullie bijgepraat door iemand die met de chauffeur heeft gepraat.
Romeo (17-2-2012 om 12:24)
Nou nou zo te horen zijn jullie allemaal ter plaatse geweest maar weten jullie niet wat er precies is gebeurd.op de eerste plaats was het geen jochie maar een ervaren tractorchauffeur van middelbare leeftijd.op de tweede plaats is het geheel prima geremd.
M1 (17-2-2012 om 11:43)
@Monteur, wat je zegt dat klopt. Toch zijn er nog heel veel tractor combinaties waar remmen / verlichting, etc niet in orde zijn. Het heeft bij veel eigenaren (loonbedrijven, boeren, grondverzet) niet de prioriteit die het verdient...
Kenau keur (17-2-2012 om 09:46)
Gewoon verbieden, ik vind het doodseng als die dingen voorbij denderen.
M1 (17-2-2012 om 07:31)
@Freddy, dat is een Grens Verkeer kenteken. daar mag in NL gewoon een 16jarige op rijden en keurplicht voor tractoren is er niet. Het zou mij niets verbazen als in deze alleen de tractor geremd is en niet de oplegger.
Monteur trekkers een groote machines (16-2-2012 om 22:26)
Trekker heeft een kenteken omdat als je over de grens gaat verplicht is mag wel 16 jarige op rijden voorall de groote trekkers hebben wel lucht remmen als deze geen lucht heeft danzit er een hydraulice aansluiting en dat kun je zo op bouwen. klein cilindertje 10meter slang in 1 uur er op gezet