Weerbericht:
Zacht en droog najaarsweer, overdag veel zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Grote berg afval gedumpt

Toegevoegd: 17-02-2012, 21.45 uur
De berg afval had een behoorlijke omvang.
De berg afval had een behoorlijke omvang.
© Foto: Politie Zeeland
Door: Roland de Jong
SINT PHILIPSLAND - Begin deze week is op de Del Campoweg in Sint Philipsland een behoorlijk grote berg afval gedumpt. De politie heeft een onderzoek ingesteld.
 

Woensdag is bij de genoemde weg een zeer grote hoeveelheid afval aangetroffen. Volgens de politie gaat het naar schatting om 30 kuub. Omdat in de berg afval ook asbest is aangetroffen, is de Del Campoweg afgesloten tot het asbest door een erkend asbestverwijdersbedrijf is afgevoerd.


De mogelijkheid bestaat dat het afval afkomstig is uit de provincie Noord-Brabant. De politie op zoek naar getuigen. Bijvoorbeeld mensen die tussen dinsdag en woensdag een voertuig met aanhanger aan de Del Campoweg hebben zien staan worden opgeroepen zich te melden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (18-2-2012 om 15:04)
@willem, een bloemist die 30 kuub afval heeft?? lijkt me zeer onwaarschijnlijk. ik denk eerder een ontruimde loods oid die misschien als kwekerij gebruikt is, er liggen pallets jarrycans en bigbags tussen. hopen dat ze de heromst weten te achterhalen, en de daders op laten draaien voor de kosten!!!
Peter (18-2-2012 om 12:37)
Als je het mij vraagt is dit van een hennepkwekerij. En gedumpt door een vrachtwagen ??
Bloempotkapsel (18-2-2012 om 10:40)
Wat is dat met die plantenbakken ? is het van een wietkwekerij ? maar ja, de maatschappij wordt steeds asocialer, alles kan tegenwoordig omdat de kans op vervolging zo goed als niet aanwezig is. lang leve de bezuinigingen en de extra politie veiligheid in verweganusstan.
Loes (18-2-2012 om 08:17)
Lijk mij dat het uit een vrachtauto komt..(kipper) en mischien dat de ontvanger niet moest hebben? of niet wil betalen....?en meneer de werkgever opdracht heeft gegeven je zie maar waar je het dumpt... iemand zonder verstand heeft dit gedaan....
Willem (18-2-2012 om 07:49)
Lijkt wel afval van een bloemmist of wietteler
Jan (18-2-2012 om 04:11)
Speurhond er op en pakken die man
Cookie-instellingen beheren