Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Drie inbrekers aangehouden

Toegevoegd: 18-02-2012, 10.37 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft vrijdagavond drie mannen aangehouden naar aanleiding van een inbraak aan de Voltaweg in Middelburg.


De melding van de inbraak kwam rond 23.45 uur binnen. Direct zijn agenten afgegaan op de melding. Bij hun aankomst zagen ze twee mannen wegrennen bij het bedrijf waar de melding vandaan kwam. Eén man zat in een auto te wachten. Hij werd als eerste aangehouden. Het ging om een 17-jarige Middelburger.

Na een korte achtervolging door agenten en een politiehond konden de twee anderen ook worden aangehouden. Zij zijn 17 en 18 jaar oud en allebei woonachtig in Middelburg. De drie mannen zijn ingesloten in een politiecel in Torentijd. Agenten troffen bij hen diverse inbrekerswerktuigen aan evenals een hoeveelheid harddrugs. Al die goederen zijn in beslag genomen.

Vandaag gaat de politie verder met het onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Observatorium (19-2-2012 om 11:30)
Ligt het aan mij, of wordt het overgrote deel van de berovingen, inbraken, e.d. vandaag de dag gedaan door tieners ? tja, mogelijk moet de politiek ze toch een kansje op een toekomst geven i.p.v. de oude knarren garde tot st. juttemis in de dure pampers te vertroetelen.
Cor (18-2-2012 om 20:28)
Inderdaad heel goed werk politie. Complimenten. Weer eens wat anders dan gezeur over een bekeuring. Gewoon doorgaan. Mogelijk dat er meer inbraken boven water komen.
- (18-2-2012 om 19:06)
Applaus voor de politie middelburg.goed werk verricht.je weet t.let goed op je spul swa.
Sjaak (18-2-2012 om 11:24)
Goed bezig politie Middelburg! Laatst ook al twee inbrekers bij de Geere, en nu weer 3!!!
Cookie-instellingen beheren