Weerbericht:
Zonnig, morgen overwegend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Man (24) neergestoken in Axel

Toegevoegd: 19-02-2012, 21.49 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - Bij een steekpartij in een woonwijk in Axel is zondag een 24-jarige man uit die plaats gewond geraakt.

Volgens de politie werd het slachtoffer rond 18.30 uur gewond bij een vechtpartij op de Adriaen van Ostadeweg. Hij werd vermoedelijk gestoken met een scherp voorwerp. De gewonde is per ambulance met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Over zijn toestand is nu nog niets bekend.


De vechtpartij vond plaats op de openbare weg. De politie heeft een onderzoek gestart naar aanleiding van het voorval. De straat werd afgesloten de technische recherche kwam ter plekke om onderzoek te doen. De rechercheurs hebben onder meer de omgeving afgezocht. Zij kenen onder geparkeerde auto's en klommen op nabij gelegen garageboxen om daar eventuele sporen te zoeken.

De politie had zondagavond een vermoeden wie er betrokken waren bij de steekpartij. Zij konden echter nog niet worden aangehouden.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren