Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Vrouw beroofd van tas in Goes

Toegevoegd: 20-02-2012, 11.06 uur - Update: 20-02-2012, 14.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Een 32-jarige vrouw uit Goes is zondagavond in haar woonplaats beroofd van haar tas.


De vrouw was omstreeks 22.20 uur met de trein in Goes aangekomen. Zij liep via de Marconistraat en de Heemskerkstraat richting huis. In de Heemskerkstraat werd plotseling haar tas van haar schouder getrokken door een onbekende dader. De vrouw kwam ten val en liep daardoor letsel op aan haar knie en schouder.
 
Een buurtbewoner hoorde iemand gillen en zag vervolgens een persoon rennen met een tas. Ook zag hij nog een tweede persoon op een scooter wegrijden in dezelfde richting. De getuige zette de achtervolging in via de Zuidvlietstraat tot aan de kruising met de Scheldestraat, daar verloor hij het tweetal uit het oog.

De politie heeft inmiddels een buurtonderzoek gehouden maar is nog op zoek naar mensen die rond het tijdstip van de beroving iets is opgevallen. Met name zoekt de politie twee vrouwen die vanaf de Zuidvlietstraat/Heemskerkestraat richting het centrum liepen. Na een paar minuten kwamen zij, in gezelschap van twee mannen, teruggelopen. De politie wil graag in contact komen met deze mensen en hen horen als getuigen. U kunt bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johanna (21-2-2012 om 14:32)
Twee vrouwen en twee mannen klopt niet, ik keek naar buiten en zag twee vrouwen met drie mannen!
Johan (21-2-2012 om 03:48)
@ de kering De daders worden steeds jonger , het heeft volgens mij niets te maken met , niets te eten hebben . Heeft volgens mij meer , met een drank of Drugs verslaving te maken , anders doet men dit soort dingen niet ! Dit soort Tuig in de watten leggen ? 3 jaar de bak in en op water en brood dan kikken ze wel af ! En drugs dealers keihard aanpakken , zal wellicht meer helpen.
Dima (20-2-2012 om 17:41)
Wat een tuig loopt en rijdt daar in Goes tegenwoordig rond !! Sterkte voor de mevrouw. Hopelijk hebben de berover[s] geen plezier aan hun gestolen geld en spullen ! We gaan dus vooral niet meer met een tas door Goes ! Wel met een pepperspray ...
V/d Goes (20-2-2012 om 16:56)
Je bent ook nergens meer veilig ! bravo voor de dappere achtervolging.
Piet (20-2-2012 om 14:27)
Als de politie zoekt naar mensen die iets opvallends hebben gezien en zij geven dan geen signalement vrij, dan weet toch geen mens waar die op moet letten? Of kunnen we wel raden naar de signalementen? Tasjesroof, 2 mannen en een scooter..
VdVonck (20-2-2012 om 12:54)
Gaat de goede kant op hier in Goes! Sinds er flinke groepen vanuit het buitenland worden opgenomen hier, is het foute boel! Sta er eens bij stil hoeveel er de afgelopen 10 jaar veranderd is. Zoals het touwtje dat bij 'Oma' uit de brievenbus hing, en nu niet meer kan. De toekomst maakt me somber!
Cookie-instellingen beheren