Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Overval restaurant in Vlissingen

Toegevoegd: 20-02-2012, 21.58 uur - Update: 20-02-2012, 22.50 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is maandagavond een overval gepleegd op een restaurant aan de Visserstraat.

Het incident vond even na 21.00 uur plaats. Er was vermoedelijk sprake van een dader. Hij is gevlucht. Bij de overval is voor zover bekend niemand gewond geraakt. Ten tijde van de overval waren er geen klanten in het restaurant aanwezig.


De dader had vermoedelijk een grote donkere tas bij zich. Hij had een bol gezicht en droeg een opvallend wijde zwarte broek. Volgens de politie was hij geheel in het donker gekleed en had hij een donkere muts op. De dader was 1.70 tot 1.75 meter lang. De politie heeft naar hem gezocht, maar niemand aangetroffen.

De dader is vermoedelijk weggereden op een rode damesbromfiets van het merk Tomos. De brommer had witte spaken.

Zie ook:
- Dossier overvallen in Zeeland


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (21-2-2012 om 18:18)
Tjah, je komt zonder werk, na 2 weken geen geld meer, een uitkering aanvragen en krijgen duurt minstens 6 weken, de kredietbank duurt ook vreselijk lang voordat je daar geholpen wordt, dan heb je dus 4 weken geen eten, ik snap het ergens wel, maar keur het ten strengste af. Sterkte.
Vlissingse (21-2-2012 om 13:05)
Heel veel sterkte voor de slachtoffers. ik weet uit ervaring hoe het is om dit mee te moeten maken. Hopen dat ze gauw de dader vinden.
Vlissinger (21-2-2012 om 10:33)
Ik zou zeggen, sta ondernemers toe een vuurwapen onder te bar te leggen! Dit kan toch niet zo doorgaan.. en wat krijgen ze voor straf???
Tom (21-2-2012 om 10:08)
En dan maar blijven zeggen dat het aantal overvallen afneemt!
Jan van Amsterdam (21-2-2012 om 07:50)
Helaas helaas gaat gaat het bij het mooie Zeeland ook de kant op van de rest van Nederland, de overvallers schieten de grond uit en nog even dan hebben alle bedrijven deur sluizen om iemand binnen te laten. Luctor et a Mergo was de spreuk maar het wordt Kopjeonder Jan met jouw geweldige beleid
Poortvliet (21-2-2012 om 01:08)
Vermoedelijk sprake van een dader. dit betekend dat het niet zeker is? het lijkt me als er een overval is dat er geen vermoeden is.
Cookie-instellingen beheren