Weerbericht:
Bewolkt en lokaal mist, overdag geleidelijk zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij autobrand Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 21-02-2012, 13.14 uur
Door: Roland de Jong
WOLPHAARTSDIJK - Bij een autobrand op een boerenerf in Wolphaartsdijk is vanochtend iemand om het leven gekomen.

De melding van de autobrand aan de Egbert Petruspolderweg kwam rond 07.45 uur binnen. De brandweer van Wolphaartsdijk werd opgeroepen om de brand te blussen. Binnen enkele minuten na de brandweeralarmering werd ook een ambulance opgeroepen. Inmiddels was duidelijk dat er mogelijk een slachtoffer was.


De hulpdiensten konden niets meer voor de betrokkene doen, hij/zij overleed ter plekke. De technische recherche van de Zeeuwse politie is een groot onderzoek gestart. De politie liet onder meer een speciale aanhangwagen ter plaatse komen. Rechercheurs in witte pakken onderzochten de auto en de directe omgeving minutieus. Het onderzoek ter plaatse is inmiddels afgerond.
 
De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Snoes (21-2-2012 om 22:09)
Wat ontzettend akelig dit!!!
Cookie-instellingen beheren