Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Mogelijk schietpartij Middelburg

Toegevoegd: 21-02-2012, 19.23 uur - Update: 21-02-2012, 22.31 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg heeft vanavond mogelijk een schietpartij plaatsgevonden. Er is nog niemand opgepakt.

Volgens de politie kwam rond 19.00 uur de melding binnen dat er schoten waren gelost in de omgeving van de Torenhofstraat in de wijk Dauwendaele. Volgens de melder vond de schietpartij plaats op straat.


De omgeving werd afgezet en de politie begon meteen een klopjacht op zoek naar de dader. Politiewagens reden door de wijk en ook gingen agenten gehuld in kogelwerende vesten te voet op zoek naar een verdachte. Volgens de politie is er voor zover bekend niemand gewond geraakt.

De technische recherche is ter plekke geweest om onderzoek te doen. Ook de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de Zeeuwse politie is ingezet.
 
Volg ook de berichtgeving op ons officiële Twitteraccount @hvzeeland.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse (22-2-2012 om 07:01)
Denk dat hier erg word overdreven,wij lopen 2x pw ons sportieve rondje s'avonds door oa Dauwendale,zo ook gisteren rond dit tijdstip op ongeveer deze plek maar hebben van dit hele voorval niets meegekregen. Denk dat hier weer een hoop blabla bij zit...
Fan (22-2-2012 om 06:25)
Ik weet nog , dat dit een goede wijk was iedereen elkaar kon de stoepjes schoon waren en de tuintjes netjes de kinderen beleefd waren en je iedereen kon verstaan.. maar , ik ga er toch niet weg
Nickey (22-2-2012 om 06:24)
zelf 7 jaar in de B buurt in Vlissingen gewoond,en nu in D en kom veel lui tegen die ik in Vlissingen ook tegen kwam.Maar zoals al gezegd in Vlissingen bouwt men huizen waar ze 700 euro huur voor vragen en het uitschot wordt daardoor alleen maar verplaatst.,Jammer ik woon tot nu toe best fijn hier
Tja wie (21-2-2012 om 23:35)
Schietpartij, een moord , inbraakgolf, drugs, problemen en wij als bewoners mogen meepraten met woonpark de Mortiere ????? Of is het zo dat de gemeente en woongoed de kaarten hebben geschud en dat de bewoners, laten verzuipen en stikken !!!!!!!! Wij hebben onze eigen stem , luister ernaar !!!!
Ik (21-2-2012 om 23:02)
Bonedijke is prima.. super rustig en nette mensen. trek je zaken na voordat je ordeelt. Dauwendale is gezeur.. Woningbouw: Verplaats een probleem niet maar los t op!! Overal maar nieuwbouw met huurprijs boven de €700 dan?? Leuk voor mensen die alleen wonen of niet veel kunnen werken!
DWD (21-2-2012 om 23:02)
Tja we wonen echt met recht in een moordwijk... Woon d,r nog geen 100 meter vandaan heel gezellig en veilig.
Cookie-instellingen beheren