Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag later regen- en (onweers)buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Inval arrestatieteam Westerzicht

Toegevoegd: 22-02-2012, 14.57 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een arrestatieteam is vanmiddag een woning binnengevallen aan het Westerzicht in Vlissingen. Er werd niemand aangehouden.

Het team viel binnen nadat politieagenten gehuld in kogelwerende vesten de omgeving hadden afgezet met voertuigen en linten. Ook werd de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de Zeeuwse politie ingezet. Zij schermden de woning af en hadden grote schilden bij zich.


Rond 14.00 uur viel het arrestatieteam (AT) het pand binnen. Er werd echter niemand aangehouden. Volgens een woordvoerder van de politie heeft de inval te maken met een lopend onderzoek. Om welk onderzoek het gaat, wil men nog niet bekend maken.

Het voorval trok veel bekijks.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Voorbijrijder (22-2-2012 om 17:56)
Ik reed vandaag van Vlissingen naar Middelbug en zag het arrestatieteam in busje en auto's voorbij komen....en ik dacht nog zo naief "zoooowww hebben die cursus ofzo" hahaha eh neeee arrestatieteam, spannend hoor!
Cookie-instellingen beheren