Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 118 km

Man aangehouden bij dierenasiel

Toegevoegd: 22-02-2012, 21.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Woensdagmiddag is op de Maanweg in Vlissingen een 21-jarige Middelburger aangehouden. 


De man wilde in het dierenasiel een hond ophalen die niet van hem was. Toen een medewerker van hem sommeerde het pand te verlaten maakte hij stennis.

Hij is meegenomen naar het bureau en ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marleen (26-2-2012 om 01:30)
@natascha dat het broodfokkers geldwolven en asso zijn ben ik met je eens maar mensen hebben overal een oplossing voor men koopt een hond met papieren vooruit gaat fokken voor vriendenprijsje weg en hoppa weer hetzelfde probleem niet het dier pakken maar de mens
Natascha (25-2-2012 om 19:47)
@Vlissinger ow ja hoor het gaat dus WEL om een Stafford! Een fokverbod voor de idioten die maar raak fokken dan als je dat liever hoort/leest. Een echte liefhebber koopt een Staf met papieren en dat worden geen weggooi hondjes. Het gaat om een bepaald soort mens die hier schuldig aan zijn. Asociale!
Marleen (24-2-2012 om 21:25)
Elke pup is lief maar ook elke pup is vals te maken van herder tot poedel . Ik blijf er bij dat je dit bij de mens moet zoeken dat de dader gestraft moet worden en niet de hond die zo gemaakt word. Eigenlijk jammer dat er geen fokverbod is voor bepaalde soorten mensen dat zou dierenleed voorkomen
Vlissinger (24-2-2012 om 21:15)
Ten eerste gaat het helemaal niet om een stafford maar een andere hond en ten tweede een fokverbod voor een stafford is belachelijk, het is ras dat heel snel luistert en heel lief van karakter is, maar er zijn altijd van die idioten die er een vechthond van wil maken, maar dat kan je van vele rassen
Jop (24-2-2012 om 19:20)
Iedere hond is lief als die geboren wordt maar worden vaak door de baasjes verpest wat voor ras dan ook .We hebben een Dst langhaar en een westy en echt super hoe ze met de kat van ruim 10 jr omgaan en slapen . Je ziet wel het kan ook anders !!!!!!!!!!!!!!
Willem (24-2-2012 om 17:06)
Ik stel een "fokverbod" voor om figuren zoals die natacha niet meer in productie te nemen. want die getuigt van zwaar onbegrip door meteen honden te veroordelen. niet het ras, maar de eigenaar bepaalt het gedrag van het dier. van huis uit gevaarlijke honden bestaan niet ze worden vals gemaakt!
Cookie-instellingen beheren