Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 153 km

Celstraf voor over tabakszaak Goes

Toegevoegd: 23-02-2012, 22.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag een 23-jarige jongeman uit Kortgene een gevangenisstraf van 22 maanden plus nog eens tien maanden cel als stok achter de deur opgelegd. Het vonnis was conform de eist. 

De jongeman werd naar het gevang gestuurd voor zijn rol in de overval op de tabakszaak van de 84-jarige Jo van Kalmthout in Goes op 17 augustus vorig jaar. Terwijl hij met een jonger maatje op de uitkijk stond, stapten twee jongeren de winkel binnen en gaven de bejaarde vrouw een duw waardoor ze kwam te vallen.


Volgens de rechtbank had de 23-jarige een leidende rol. De drie andere overvallers werden eerder al veroordeeld. De Kortgener heeft al aangekondigd in hoger beroep te gaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (24-2-2012 om 16:05)
Veel te laag deze straf!! dus in hoger beroep moeten ze hem maar levenslang geven. schaam je diep wat een laffe daad!!
Schaamteloos (24-2-2012 om 11:25)
En nog schaamteloos in hoger beroep gaan ook... wat schofterig ! alsof hij zichzelf soms onschuldig acht ? nee, die kan beter maar emigreren naar een tokkiedorp of zo, want toekomst in zeeland heeft ie niet meer.
Connie (24-2-2012 om 07:39)
In hoger beroep? incasseer wat je verdient zou ik zo zeggen !!
Watskebeurt (24-2-2012 om 06:44)
De straf is veel te laag, en het gespuis gaat in hoger beroep, achterlijke gladiolen, beetje bejaarden overvallen, pak iemand van je eigen leeftijd, kom maar even bij mij knikkeren, kijken of je dan ook in hoger beroep wil,..of moet ik zeggen kan.....
Veldwachter (24-2-2012 om 04:24)
Hoop voor hem dat ze er in hoger beroep 22 jaar van maken
Cookie-instellingen beheren