Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 27 km

Dodelijk bedrijfsongeluk Verbrugge

Toegevoegd: 24-02-2012, 08.08 uur - Update: 24-02-2012, 09.09 uur
Foto 4 van 4

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (25-2-2012 om 14:45)
Droevig en vreselijk voor Cor en zijn nabestaande,bij deze ook heel veel sterkte,maar ook droevig voor Martin verbrugge als men eens weet wat hij er aan doet om de veilligheid te waarborgen binnen zijn bedrijf,ik denk dat er weinig bedrijven zijn waar zoveel aan veiligheid gedaan word,
Havenwerker (25-2-2012 om 09:23)
Dit is ozin v kan hier ook niets aan doen ook ik ben een van dei colleg,s die het heeft zine gebeuren!! de rest geen cometaar jullie waeren er niet bij en weten er niks van!!! het is net dat ongeluk in dat nootlottige hoekje met grote gevolgen !! collega,s na bestaande veel sterkte
Staffie (25-2-2012 om 00:56)
Quasimoto@ Dat het een contractor is maakt niets uit en buiten de briefing om krijgt iedereen post over veiligheid en hangen op elke deur,loods,wc,kantine,kantoor en voertuig posters over wat wel en wat niet te doen en zijn er verplichte veiligheidspraatjes maar een mens is en blijft een mens.
Docker (25-2-2012 om 00:48)
Dit slachtoffer wilde schijnbaar zijn tas veiligstellen,de Duitse chauffeur waarschijnlijk het zeil van zijn auto en de jongen die een David op zich kreeg zei tijdens de veiligheids briefing schijnbaar Ja Ja dat weten we nu wel, aan menselijke momentopnames/reakties is helaas niets te doen vrees ik.
QuasiMoto (24-2-2012 om 21:50)
Het slachtoffer mag dan wel een contractor zijn geweest, het ongeval gebeurde op het terrein van Verbrugge en dus is V verantwoordelijk voor naleving van procedures. Zo veel ongevallen binnen korte tijd duidt erop dat er toch iets niet klopt bij Verbrugge, daaraan verandert een briefing niets.
Hen (24-2-2012 om 21:17)
Triest zeker ook voor de nabestaande(n), maar kat niet op elkaar.Na 40 jaar op dit gebied. zeg ik: veiligheidseisen zijn om uw werkgever in te dekken,denk na: voor u tien anderen,werk veilig of werk niet,maar probeer dat eens aan de kaak te stellen !!! dit meen ik had U dit niet kunnen overkomen?
Cookie-instellingen beheren