Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 40 km

Dodelijk bedrijfsongeluk Verbrugge

Toegevoegd: 24-02-2012, 08.08 uur - Update: 24-02-2012, 09.09 uur
Door: Roland de Jong
RITTHEM - Bij Verbrugge Terminals aan de Engelandweg in Ritthem is vanochtend iemand omgekomen bij een bedrijfsongeluk.


Volgens de politie kwam de melding even na 08.00 uur binnen. Er werden direct twee ambulances ter plaatse gestuurd. Aanvankelijk werd het traumateam uit Nijmegen opgeroepen, maar kort daarna werd de traumahelikopter uit Rotterdam gealarmeerd.

De politie kon vanochtend nog niet zeggen wat er precies is gebeurd. Het slachtoffer overleed ter plekke. De ambulances vertrokken rond 08.40 uur. De politie kon rond dat tijdstip ook bevestigen dat het slachtoffer was overleden. De politie is ter plekke om onderzoek te doen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ralph (26-2-2012 om 12:23)
Voorwerpen of onderdelen daarvan was niet voorkomen of zoveel mogelijk beperkt, aldus zijnde een vermoedelijke overtreding van artikel 16, 10e lid van de arbeidsomstandighedenwet, juncto (??) artikel 3.17 van het arbeidsomstandighedenbesluit
Ralph (26-2-2012 om 12:23)
Wel staat er dat verbrugge nalatig is geweest bij de risico inventarisatie, hierin staat niks beschreven over het evt risico dat een onderdeel van het schip met de kraan word gekatapulteerd. het gevaar te worden getroffen door ongewild in beweging komende
Thijs But (26-2-2012 om 12:17)
Ik heb met Cor samengewerkt op het strand en schrik erg van dit bericht! Familie Sterkte gewenst.
John Heijligers (26-2-2012 om 10:27)
Ik ben de neef van het slachtoffer en ook ik ben er stuk van Ik stel voor om het onderzoek van de politie en arbeidsinspectie af te wachten. Daarna kunnen we altijd nig op een nette manier in discussie. Wij zullen Cor vreselijk gaan missen en in gedachten zijn we ook bij de kraanbestuurder.
Ikke (26-2-2012 om 08:39)
Familie van Cor HEEL VEEL STERKTE TOEGEWENST ,ook de collega's van Cor STERKTE. En Jan ik hoop dat Martin Verbrugge niet alleen de veilligheid weet te waarborgen binnen zijn bedrijf maar ook de toekomst van zijn medewerkers die slachtoffer zijn geworden op zijn bedrijf .
Nettie Snijders (25-2-2012 om 22:04)
Ik ben een zus van Cor (het slachtoffer) Dank jullie voor jullie medeleven. We zijn er kapot van. Ook veel sterkte voor de kraambestuurder en de mensen die hier getuige van waren. Nettie Snijders
Cookie-instellingen beheren