Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Dode hond gedumpt in Goes

Toegevoegd: 24-02-2012, 15.04 uur
De dode hond zat in een vuilniszak.
De dode hond zat in een vuilniszak.
© Foto: Politie Zeeland
Door: Roland de Jong

GOES - In een vijver in een bos in Goes is donderdag een dode hond gevonden. De politie is op zoek naar de eigenaar.

De hond werd gevonden vlakbij de Elvis Presleylaan en de Beukenstraat. De hond, een witte teef van ongeveer 1 jaar, lag in een vuilniszak. Het dier had bruine tekeningen en was niet gechipt. Het ras is onbekend.


De politie is op zoek naar de eigenaar van deze hond of naar iemand die weet wie de hond daar in het water heeft gegooid. Men kan bellen met 0900-8844.

De melding van de dode hond wordt behandeld door de dierenpolitie. Dierenpolitieagenten kunnen mensen straffen die dieren mishandelen, verlenen hulp en proberen dierenleed te voorkomen. Meldingen kunnen gedaan worden via telefoonnummer 144.

De dierenpolitie komt in actie tegen het mishandelen en doden van dieren, het verwaarlozen van dieren, het overtreden van het verbod op seks met dieren, dierenporno, stroperij en het aanhitsen van dieren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Olga (24-2-2012 om 15:15)
Heb hier geen woorden voor om misselijk van teworden.Als ze deze persoon vinden. steen om zijn nek en dumpen met die handel. Laat ze de straffen eens aanpakken voor deze zieke mensen.Deze personen zijn tot alles in staat als je zo,n onschuldig dier zo kan behandelen. afz olga
Iemandje (24-2-2012 om 14:59)
Dit is ECHT mishandeling..
Cookie-instellingen beheren