Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Dode hond gedumpt in Goes

Toegevoegd: 24-02-2012, 15.04 uur
De dode hond zat in een vuilniszak.
De dode hond zat in een vuilniszak.
© Foto: Politie Zeeland
Door: Roland de Jong

GOES - In een vijver in een bos in Goes is donderdag een dode hond gevonden. De politie is op zoek naar de eigenaar.

De hond werd gevonden vlakbij de Elvis Presleylaan en de Beukenstraat. De hond, een witte teef van ongeveer 1 jaar, lag in een vuilniszak. Het dier had bruine tekeningen en was niet gechipt. Het ras is onbekend.


De politie is op zoek naar de eigenaar van deze hond of naar iemand die weet wie de hond daar in het water heeft gegooid. Men kan bellen met 0900-8844.

De melding van de dode hond wordt behandeld door de dierenpolitie. Dierenpolitieagenten kunnen mensen straffen die dieren mishandelen, verlenen hulp en proberen dierenleed te voorkomen. Meldingen kunnen gedaan worden via telefoonnummer 144.

De dierenpolitie komt in actie tegen het mishandelen en doden van dieren, het verwaarlozen van dieren, het overtreden van het verbod op seks met dieren, dierenporno, stroperij en het aanhitsen van dieren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (25-2-2012 om 20:11)
Echt een klote streek die mensen moeten flink gestraft worden pff wordt hier echt boos om miss kan je er niet meer voor zorgen ofzo maar geef haar dan aan iemand die het veel liefde kan geven.. ik wordt hier echt kwaad van..
Friederike (25-2-2012 om 19:44)
Het is toch een grof schandaal dat iemand zoiets doet !!!! Hoe haalt hij/zij het in haar botte hersens om een hond in een zak in het water te gooien??? Ik mag hopen dat de eigenaar wordt gepakt en zwaar wordt gestraft voor dit dierenleed !!! Het is een schande !!!!!
Mathilda (25-2-2012 om 19:02)
@hondje: nog altijd geen reden om een hond in een vuilniszak in het water te gooien.
Nicole (25-2-2012 om 17:39)
Ik begrijp niet hoe je zoiets over je hart kunt verkrijgen. Wanneer je om wat voor reden dan ook niet meer voor een beestje kunt zorgen zijn er toch wel andere oplossingen te vinden. Was er even stil van toen ik dit las, om tranen in je ogen van te krijgen.
Sammy (25-2-2012 om 17:01)
Woorden schieten hier tekort,kan alleen maar zeggen dat het rechtssysteem nodig en drastisch veranderen moet om dit soort dingen HARD maar dan ook Hard aan te pakken.
Judy (25-2-2012 om 16:03)
Verschrikkelijk, wat word ik hier verdrietig van... Wie heeft dit op zijn/haar geweten? Iedereen die enige informatie heeft, bel onmiddellijk de politie. Zo nodig anoniem. Deze moordenaar (want dat is het) moet met spoed worden opgepakt en zwaar bestraft. Dierenpolitie....
Cookie-instellingen beheren