Weerbericht:
Zacht en droog najaarsweer, overdag veel zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Dode hond gedumpt in Goes

Toegevoegd: 24-02-2012, 15.04 uur
De dode hond zat in een vuilniszak.
De dode hond zat in een vuilniszak.
© Foto: Politie Zeeland
Door: Roland de Jong

GOES - In een vijver in een bos in Goes is donderdag een dode hond gevonden. De politie is op zoek naar de eigenaar.

De hond werd gevonden vlakbij de Elvis Presleylaan en de Beukenstraat. De hond, een witte teef van ongeveer 1 jaar, lag in een vuilniszak. Het dier had bruine tekeningen en was niet gechipt. Het ras is onbekend.


De politie is op zoek naar de eigenaar van deze hond of naar iemand die weet wie de hond daar in het water heeft gegooid. Men kan bellen met 0900-8844.

De melding van de dode hond wordt behandeld door de dierenpolitie. Dierenpolitieagenten kunnen mensen straffen die dieren mishandelen, verlenen hulp en proberen dierenleed te voorkomen. Meldingen kunnen gedaan worden via telefoonnummer 144.

De dierenpolitie komt in actie tegen het mishandelen en doden van dieren, het verwaarlozen van dieren, het overtreden van het verbod op seks met dieren, dierenporno, stroperij en het aanhitsen van dieren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (2-3-2012 om 09:20)
Sheena je heb gelijk, dieren zijn waarde vol, maar als je zie hoe mensen dieren behandelen zou je ze wat aan doen, maar dat mag ook weer niet want dan wordt je zelf gepakt. hier in nederland zijn de regels ook erg vreemd, je staat er machteloos tegen.dierenpolitie stelt hier ook niks voor
Sheena (27-2-2012 om 13:22)
Zoals het gezegde luid : Wie de mensen kent leert de dieren liefhebben tenminste ik wel !
Sjaak (27-2-2012 om 10:27)
Wat voor egoist ben je dan zeg. Geef het beestje aan iemand die er voor wilt zorgen of breng hem naar het asiel. Als je een dier in huis neemt moet je er voor zorgen. Als je dat niet kant moet je de verantwoordelijkheid niet willen. Wat een egoistische aktie. Hopelijk wordt de dader gepakt. En hard!
D. (27-2-2012 om 09:48)
Dierenmishandeling! Het kost te veel moeite om het dier een goede thuis te vinden? Hier krijg ik echt kippenvel van!
Dierenliefhebber (27-2-2012 om 01:01)
Dagelijkes worden er naar zien en horenveel misdrijven gepleegd mbt. mensen. Maar dat nu ook "dagelijks" de dieren aan bod zijn gekomen voor deze rampzalige maatschappij gaat toch echt te ver? Jammer dat hier naar mijn idee alweer geen gerechtigheid zal geschieden... Zonde voor het arme dier..
Corrie (26-2-2012 om 20:59)
Corrie bij deze laat ik weten dat ik het heel erg schofterig vind dat dit is gebeurd geef het dier dan aan iemand die hem wel wilt en goed voor hem zorgt ik heb hier geen woorden voor het enige wat ik wel zeggen kan pak de moordenaar en dan nooit geen hond meer voor die persoon
Cookie-instellingen beheren