Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 58 km

Politie zoekt half naakte man

Toegevoegd: 24-02-2012, 21.21 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie is op zoek naar mensen die woensdagavond in de omgeving van Kruiningen en Kapelle en in de trein van Kapelle richting Vlissingen een man met een ontbloot bovenlichaam hebben gezien. 

In het bijzonder is de politie op zoek naar twee jonge fietssters in de omgeving van Kruiningen en Kapelle. Ze worden verzocht de politie te bellen op tel. 0900-8844. 


De politie zoekt deze getuigen omdat niet geheel duidelijk is wat er met deze man is gebeurd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Charlie (26-2-2012 om 16:28)
Na het boerkaverbod een ontblootbovenlijfverbod...of heeft de politie zeeland dat boerkaverbod verkeerd uitgelegd gekregen, wat een grap!
Mab (26-2-2012 om 14:01)
Er zijn meer mannen die half bloot en zonder enige bescherming aan de voeten op een shortje na door de stad en dorpen wandelen.. loopt veel in Biervliet, Hoek, Terneuzen, lang haar met baard en onverzorgd als het die is mag de politie contact met mij zoeken weet ongeveer waar 'm woont .
Suzanne (26-2-2012 om 11:36)
Hij wilde aandacht en krijgt dit ook. Zolang hij niets strafbaars heeft gedaan kan de politie beter wachten tot hij weer in het OV zit. Ze komen er heus wel een keer achter wie hij is. Tot die tijd kan er beter aandacht worden besteed aan urgentere meldingen.
Olleken bolleken (26-2-2012 om 11:27)
Als ze hem nu nog zoeken zal ie het zo zoetjes aan toch wel koud hebben Mao jao aan den overkant kom je van alles tegen ee
Willem (26-2-2012 om 07:56)
Mischien had die man koffie op zijn kleren gemorst? meteen de meest rare opmerkingen plaatsen, kom op zeg. als het een half naakte vrouw was geweest, ok. maar half of geheel naakte personen zijn er te over aan het strand in de zomer. zijn er geen belangrijker dingen te doen voor ook agent??
Zeeuwsvlaamse (25-2-2012 om 21:41)
Ik heb ook al eens een man gezien, op 2 verschillende plekken, in een tanga op de fiets en doorgegeven aan de politie. Maar die was al lang en breed verdwenen toen de politie kwam kijken. Toen was het alleen niet in de winter.
Cookie-instellingen beheren