Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Jongen (17) opgepakt voor mishandeling

Toegevoegd: 25-02-2012, 12.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Op de Blaauwe Steen in Goes werd zaterdag om 02.30 uur een 17-jarige inwoner van Kapelle aangehouden wegens mishandeling.


Hij had even daarvoor op een terras van een horecabedrijf op de Grote Markt een 19-jarige inwoner uit Goes met een terrasstoel geslagen en hem tevens enkele vuistslagen in het gezicht gegeven. De twee kenden elkaar niet, zij hadden een korte woordenwisseling met elkaar, waarna de 17-jarige toesloeg.

Na korte zoekslag door de politie werd hij Op de Blaauwe Steen aangetroffen en aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (28-2-2012 om 02:30)
@ Rien... Lijkt mij ook geen pretje als je je zoon moet gaan halen als hij een nacht op t bureau / torentijd heeft moeten slapen. PS: z'n spaarcentjes... Werken voor die boete / schadevergoeding / werkstraf. Hoop op een volwassenen berechting met een mooi levensgroot artikel in de PZC!
Anoniem (28-2-2012 om 02:26)
@ Vlissinger... Heb het gezien. Er was geen tijd om te reageren. Het barpersoneel was er snel bij en de politie ook. Die jongen kon niks terug doen. Het was een "Hit and Run". Goed dat ze hem hebben en ik hoop dat ie in het gevang komt. In elk geval een actie van een IDIOOT
Vlissinger (26-2-2012 om 13:27)
Die heeft zeker ook niet van zelfverdediging gehoord...je laat je toch niet slaan zeker..
Rien (26-2-2012 om 07:05)
17 had al op zijn nest moeten liggen om deze tijd ouders doe er iets aan voor hij helemaal ontspoort en in het gevang komt of als hij de verkeerde treft misschien op het kerkhof groetjes een bezorgde vader
Cookie-instellingen beheren