Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken vrouw ramt verkeersborden

Toegevoegd: 25-02-2012, 12.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
IJZENDIJKE - Zaterdag rond 00.30 uur werd in de Molenstraat in Waterlandkerkje een 25-jarige vrouw uit de gemeente Sluis betrapt op rijden onder invloed. 

Agenten zagen haar rijden over de Turkeijeweg in de richting van Waterlandkerkje en hoorden dat de auto heel veel lawaai maakte. Even later troffen zij de auto aan in de Molenstraat, met de vrouw achter het stuur. De auto was beschadigd en de banden waren kapot.


Het bleek dat de bestuurster tussen Biervliet en IJzendijke twee verkeersborden uit de grond had gereden en op de N61 een reflectorpaaltje had geraakt. De vrouw werd meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse waaruit bleek dat zij 2.5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Zij kreeg een rijverbod van 6 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (26-2-2012 om 13:26)
@Judy, een zogenaamd rijverbod krijg je altijd, dat geld dan ook voor de fiets bijv. haar rijbewijs is zeker ingenomen, al staat dat er dit keer niet bij vermeld.
Ron (26-2-2012 om 10:37)
6 uur om tot bezinning te komen. een groter vraagteken kan je niet hebben !
Erik (25-2-2012 om 23:24)
Dat rijverbod van 6 uur snap ik, dat is ontgiften!! Maak eens openbaar wat de definitieve straf is voor dit soort delicten,.... Ik ben bang veel te mild!!
Harmen (25-2-2012 om 19:27)
Drank maakt ook in dit geval weer meer kapot dan....... juist ja.
Judy (25-2-2012 om 15:57)
Natuurlijk, een rijverbod van 6 uur maakt vast enorme indruk op dat k****f. Totaal geschift. Ze hadden dat mens haar rijbewijs af moeten pakken en op moeten sluiten. Wat als het verkeersbord een mens was geweest? Doe maar, geef haar maar een kans om iemand dood te rijden. Waardeloze wetgeving!!
Izaak (25-2-2012 om 15:51)
Wat een K..wijf.Gelukkig geen personen beschadigd,hoop dat ze zelf alle schade moet vergoeden en dat ze een levenslang rijverbod krijgt,maar in dit land zal dat wel niet omdat het natuurlijk weer een zielig persoontje betreft die zogenaamd haar auto nodig heeft voor haar werk.Keiharde maatregelen!!!
Cookie-instellingen beheren