Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hardrijders zijn rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 26-02-2012, 14.57 uur
Door: Manfred Berrevoets
SAS VAN GENT - Door de politie zijn zaterdagavond de rijbewijzen ingevorderd van twee bestuurders omdat ze meer dan 50 km te hard reden op de N252. 

Rond 19.30 uur werd een 28-jarige Franse motorrijder aan de kant gezet. Zijn snelheid was geklokt op 143 km waar echter 80 km is toegestaan.


Een half uur later werd een 22-jarige automobilist uit Sas van Gent eveneens aan de kant gezet. Hij had 139 km gereden. Van beide bestuurders is ter plaatse het rijbewijs ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sasse (27-2-2012 om 14:37)
Ik regelmatig naar Sluiskil-Philippine rijd en dan dikwijls wordt ingehaald als ik de teller op 87 heb en dus net 83 km/u klok wat mag en dan nog racen ze je voorbij. Ik heb in 25 jaar 2 bekeuringen gehad met 3 km overschrijding, Ik rijd nooit te hard, kan hier toch geen tijdwinst maken.
K (27-2-2012 om 11:56)
@sasse, hoe weet u dat je daar hoge snelheden kunt halen? zelf al eens uitgetest toevallig? op elke weg kun je snel rijden, kwestie van het pedaal vloeren en verstand op 0. gelukkig controleerd men hierop. het kanaal inrijden is er lastig vanwege de vangrail. iedereen rijd wel eens te hard, u ook
Sasse (26-2-2012 om 19:09)
Moeten ze meer controleren op die weg, er wordt met regelmaat te hard gereden als het rustig is, vooral de late uurtjes kan je daar hoge snelheden behalen. Tot er vandaag of morgen eens een fietser op het fietspad geschept wordt of men in het kanaal vliegt, als er iets gebeurd wat niet voorzien is
Cookie-instellingen beheren