Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 163 km

Inbraken Terneuzen en Middelburg

Toegevoegd: 27-02-2012, 14.02 uur
Door: Meryem Mouha

MIDDELBURG - In de afgelopen dagen is er ingebroken in woningen in Middelburg en Terneuzen. De politie doet onderzoek.


Tussen donderdagmiddag 17.00 uur en zondagmiddag 16.30 uur is er ingebroken in een woning aan de Bellinkstraat in Middelburg. De inbreker heeft een deur geforceerd om de woning binnen te komen. Hierna werden sieraden weggenomen uit de woning.

Ook is er ingebroken aan de Lange Kerkstraat in Terneuzen. Dit gebeurde tussen zondagavond 21.45 uur en maandagochtend 07.30 uur. Er werden geen braaksporen aangetroffen, mogelijk is de deur niet goed afgesloten. De inbreker heeft een televisie en een home-cinemaset uit de woning weggenomen.

Politie Zeeland waarschuwt: “Om inbraken te voorkomen, is het zaak dat u er aan denkt om altijd uw buitendeuren op slot te draaien en niet zomaar 'dicht te trekken'. Houd ook samen uw eigen buurt in de gaten en meld verdachte zaken/personen/auto's altijd bij de politie.”


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (28-2-2012 om 20:36)
Ik heb anders de laatste weken meerdere keren verdachte dingen gezien/meegemaakt in Terneuzen en beide keren is de politie meteen komen kijken!
K (28-2-2012 om 11:12)
Je kunt het wel melden als je iets verdachts ziet maar zeker in terneuzen wordt er niks mee gedaan je krijgt telkens te horen we hebben het zo druk. dus het is gewoon tijdsverspilling om dingen te melden of aangifte te doen, ze doen er niks mee dus ik bel niet. heb wel leukere dingen te doen
Cookie-instellingen beheren