Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Files door defect Schroebrug

Toegevoegd: 28-02-2012, 09.48 uur
Door: Meryem Mouha

MIDDELBURG - De Schroebrug in Middelburg was vanochtend circa 30 minuten defect. Het defect ontstond rond 8.30 uur en veroorzaakte behoorlijk grote files.

Het verkeer werd omgeleid via de Stationsbrug waardoor vertragingen ontstonden. De oorzaak van het defect van de Schroebrug is op dit moment nog niet duidelijk.


Omstreeks 08.50 uur was de storing weer voorbij.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Te veel ongelukken (29-2-2012 om 14:52)
Ze hebben dit niet voor niets gedaan de stations burg auto vrij, er zijn aan aantal dodelijke ongelukken gebeurt weten jullie nog. De n57 is een goede reden en korter ook, dus als er is een keer een storing is, niet zeuren en afwachten
Riva (28-2-2012 om 22:02)
Ja ,dit is weer eens een reden om de Stationsbrug OPEN te houden. ALS hij dicht moet voor gewone motorvoertuigen....dan zo afsluiten om bij een storing snel deze brug te gebruiken. Dus, Gemeenteraad denk goed na !! Ik rij al kilometers om door andere maatregelen. Graag goed milieu Middelburger.
Harry (28-2-2012 om 17:54)
Tja Kees en diepe zucht, we wonen niet allemaal in Klarenbeek. Kortom, er zijn mensen die over de brug normaliter sneller zijn. Vreemd he, nietwaar? Neemt niet weg dat de boel gewoon in orde moet zijn. We betalen genoeg belastingen.
Barth (28-2-2012 om 12:40)
@een vrouw: Er ligt al een aquaduct en dat lijkt mij voldoende.
Kees (28-2-2012 om 12:29)
Dat geeft weer aan dat het sluiten van de stationsbrug niet slim is. Als de stationsbrug afgesloten is kun je geen kanten op. Wat me ook verbaast is dat zoveel mensen deze route nemen terwijl ze via de N57 veel sneller aan de andere kant van Middelburg zijn, geen bruggen, spoorbomen of stoplichten
**diepe zucht** (28-2-2012 om 12:11)
Er is al een tunnel gebruik hem dan ook, nee nu gaan ze de stationsbrug afsluiten voor alles behalve bus en fietser/brommer en dan een storing?? mijn hemel dat wordt chaos
Cookie-instellingen beheren