Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
106 files van totaal 394 km

Vierde arrestatie schietpartij

Toegevoegd: 28-02-2012, 11.39 uur
Door: Meryem Mouha

MIDDELBURG - Een 29-jarige Middelburger is vanochtend aangehouden op het politiebureau in Middelburg. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn bij het schietincident dat maandagavond plaatsvond in een woning aan de Markt in Middelburg.


De 29-jarige is de vierde verdachte die is opgepakt in deze zaak. Deze man is, net als de drie eerder aangehouden verdachten, overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Alle verdachten zijn in verzekering gesteld en blijven voorlopig vastzitten.

Vandaag zal er een begin gemaakt worden met het verhoren van de verdachten. Hun verklaringen worden na het verhoren bekeken en vergeleken met de aangetroffen sporen in het pand. De politie Zeeland hoopt op die manier duidelijk te krijgen over wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld.

De plaats delict is vannacht om circa 01.30 uur vrijgegeven, op enkele kamers in het pand aan de Markt na. Volgens de politie is dit nodig omdat er nog verder onderzoek gedaan moet worden.

Zie ook:
- Arrestaties na schietpartij Middelburg (27-02-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (29-2-2012 om 03:54)
Leuk Middelburg Heb je een probleem, schiet je toch gewoon Praten kan zeker niet meer want dan tel je niet mee. 't Wordt tijd, dat als iemand schiet dat ie gewoon zelf wordt neergeknald. Weet hij of zij direkt hoe dat voelt. Of ben ik nu te radicaal, want dat mag ook niet meer tegenwoordig. Sukkels
Cookie-instellingen beheren