Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Man breekt arm bij vechtpartij

Toegevoegd: 28-02-2012, 12.05 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een vechtpartij op de Nieuwendijk in Vlissingen heeft zondagochtend vroeg iemand zijn arm gebroken.

De mishandeling vond rond 05.20 uur plaats. Een 18-jarige Vlissinger stond op straat te praten toen een groep van 5 á 6 mannen naar hem toe kwam. Er ontstond een vechtpartij waarna de groep vertrok.


Ongeveer 15 minuten later kwamen twee mannen in een auto aanrijden, stapten uit waarna één van hen de 18-jarige man sloeg met een knuppel. De 18-jarige brak hierdoor zijn arm.

De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling en verzoekt deze te bellen naar 0900-8844 of zich te melden op het politiebureau in Vlissingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dima (29-2-2012 om 17:54)
@Vlissingse. Dat 'korte lontje' kun je dan zeerzeker bij jou zelf vinden. En wat betreft ''ongedierte''... ja die uitdrukking kun JIJ interpreteren zoals je wilt ! Wie 's nachts werkt zal zich niet storen aan deze uidrukking ...
Bram (29-2-2012 om 03:47)
Helaas, Vlissingen verloedert. Het is gewoon niet meer acceptabel om 's nachts over straat te lopen. Het waarom, daar begrijp ik niets meer van. Ga toch gewoon leuk uit en geniet en laat je agressie niet de boventoon voeren. Je bent gewoon een hufter als je andermans uitgangsavond verziekt. Go home!
Vlissingse (28-2-2012 om 20:49)
@Dima: ten eerste de nacht voor ongedierte? dus al de normale mensen die uitgaan en gewoon genieten zijn ongedierte voor jou? en de mensen die nachtdienst hebben?ten tweede: in welke middeleeuwen leef jij? uitgaan begint pas om middernacht,maar er zijn altijd idioten met een kort lontje
YSW (28-2-2012 om 20:30)
Er zijn ook mensen die 's nachts van hun werk komen of iets dergelijks...Waarom gelijk over ongedierte beginnen??
Myriam (28-2-2012 om 17:23)
Een echte lafaard! Kun je het niet met de vuisten, weggaan en dan terugkomen met een knuppel. Je voelt je vast een grote vent in plaats van die slappe vaatdoek die je in feite voorstelt.
Anneke (28-2-2012 om 15:34)
Wat voor achterlijke mentaliteit heb je dan om zo bewust met een knuppel iemands arm kapot te slaan! Dit is écht niét normaal!! 't Is vast een grote laffaard die snel de auto weer in dook, bah!!
Cookie-instellingen beheren